Csomagok

Standard csomag

Standard csomag

Az STANDARD csomagot olyan egyéni vállalkozóknak ajánljuk, akik szolgáltatásokkal, és/vagy termékek gyártásával, értékesítésével foglalkoznak, és ezeknek a számlázásához keresnek egyszerűen kezelhető, gyors és megbízható programot. Ez a csomag kizárólag Magyarországon használatos áfa kulcsokat ismer, EU-n belüli értékesítésekre nem alkalmas. Viszont ideális sok kis összegű, de nagy darabszámú számla gyors kiállítására.

A csomag ára: 700Ft + Áfa / hó

Megrendelem

Dynamic csomag

Dynamic csomag

A DYNAMIC csomagot mikro és kisvállalkozásoknak ajánljuk Magyarország területén történő értékesítések számlakiállításához. Ez a csomag bővített áfa kulcsokkal és devizák használatával van kiegészítve, elektronikus számlaküldés, díjbekérő és MNB árfolyam követő segíti cége eredményes működését. A Haladó csomag lehetővé teszi cége számára az online programunk személyre szabhatóságát, egyedi igényeire szabva.

A csomag ára: 1800Ft + Áfa / hó

Megrendelem

Maximum csomag

Maximum csomag

A MAXIMUM csomag által nyújtott szolgáltatásokat, könyvelő céghálózatunk több éves tapasztalata alapján alakítottuk ki, EU-n belül értékesítő kis és közepes vállalkozásoknak. Ide tartoznak azok a fontos funkciók, mint a Partnerek/Termékek importálása, Angol/Német Számla kiállítás, Exportálás XLS fájlba, 34 használható valuta, alkalmazható az EU zóna összes áfája, árukészlet kezelő, pénztár, árajánlat, szállítólevél kiállítása és még számtalan kiegészítő szolgáltatás. Tegyen szert előnyre versenytársaival szemben!

A csomag ára: 700Ft + Áfa / hó

Megrendelem